Lys

Lej stabilt og high-performance lys udstyr til alle typer opgaver. Vi skræddersyer altid løsningerne til dig, hvad end i selv har mulighed for at afhente udstyret, eller I har brug for at vi leverer/monterer det.

SL Production er din partner når du skal leje stabilt og high-performance lys udstyr til alle typer opgaver indenfor koncerter, open air, musicals, clubtour, konferencer, messer, marked/byfest, stævner, opvisning, modeshow, teater forestilling, foredrag, stand-up.

Vi har et indegående kendskab til branchen efter mange års erfaring indenfor lys udlejning, og har derfor den fornødne know-how til at sikre at dit arrangement bliver en succes. Vi benytter udelukkende kvalitetsudstyr i vores lys udlejning, hvilket sikrer dig en høj ydeevne og stabil drift.

Vores medarbejdere er kompetente, engagerede og er alle en vigtig brik i helheden, der sikrer dig den kvalitet og stabilitet som vores lyd udlejning er garant for.

Vi står dog altid klar til at give dig professionel rådgivning, hvad end du bare skal leje et par gode diskokugler til privatfesten, eller du skal afvikle et større arrangement. Kontakt os, hvis du vil have et tilbud, eller har spørgsmål om hvilket lydudstyr og løsninger vi kan tilbyde dig.

Vi skræddersyer altid løsningerne til dig, hvad end i selv har mulighed for at afhente udstyret, eller I har brug for at vi leverer/monterer det.

Dette website bruger cookies. Ved at fortsætte pĂĄ dette site, accepterer du bruges af cookies.