Lyd

Hos SL Production går vi meget op i, at du får den helt rigtige løsning til din opgave. Vi sørger for at lydsystemet passer til lokalet, udendørs areal og mængde publikum, så alle får perfekt lyd.

Koncert, open air, musicals, clubtour, konference, messer, marked/byfest, stævner, opvisning, modeshow, teater forestilling, foredrag, stand-up – uanset omfanget, er valget af højtalere og lydsystem altafgørende for om publikum får en fantastisk oplevelse.

Hos SL Production går vi meget op i, at du får den helt rigtige løsning til din opgave. Vi sørger for at lydsystemet passer til lokalet, udendørs areal og mængde publikum, så alle får perfekt lyd uanset hvor de befinder sig.

Vi har mange års erfaring med udlejning af højtalere, subwoofere, mikrofoner, audiosystemer, musikudstyr og meget mere. Vi har derfor også et bredt sortiment med anerkendte brands fra hele verden.

Vi står dog altid klar til at give dig professionel rådgivning, hvad end du bare skal leje et par gode højtalere til privatfesten, eller du skal afvikle et større arrangement. Kontakt os, hvis du vil have et tilbud, eller har spørgsmål om hvilket lydudstyr og løsninger vi kan tilbyde dig.

Vi skræddersyer altid løsningerne til jer, hvad end i selv har mulighed for at afhente udstyret, eller I har brug for at vi leverer/monterer det.

Dette website bruger cookies. Ved at fortsætte på dette site, accepterer du bruges af cookies.